Γραμματεία Υπουργικού Συμβουλίου

Aγαπητοί επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας καλωσορίζω στην καινούργια διαδικτυακή πύλη της Γραμματείας Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία σχεδιάστηκε με μοναδικό στόχο την προσφορά έγκυρης, έγκαιρης και κυρίως εύκολης, στην πρόσβαση και χρήση, ενημέρωσης.

Η λειτουργία του ανανεωμένου και εμπλουτισμένου ιστοχώρου συμπληρώνει την προσφορά και το έργο της Γραμματείας Υπουργικού Συμβουλίου και, παράλληλα, ενδυναμώνει σημαντικά την εκπλήρωση της σοβαρής αποστολής και του αναβαθμισμένου ρόλου της.

Στη σημερινή εποχή του τεχνολογικού περιβάλλοντος της δικτυωμένης κοινωνίας της πληροφορίας, η Γραμματεία Υπουργικού Συμβουλίου παρέχει, μέσα από τις ιστοσελίδες της, πλήρη και επικαιροποιημένη ενημέρωση και πληροφορίες σε όλα τα θέματα των Αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου. Παράλληλα, η πρόσφατη αναβάθμιση των αρμοδιοτήτων της, στη βάση της Απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου με αρ. 74.995 και ημερ. 24.4.2013, καθιστά τη λειτουργία του ιστοχώρου της αναγκαία προϋπόθεση και όρο sine qua non, για πλήρη και επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής της.

Συνεπώς, ο ιστοχώρος αποτελεί πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης όλων των ενδιαφερόμενων, ενώ, παράλληλα, αξιοποιώντας κάθε πρωτοπόρα μορφή επικοινωνίας, συνιστά «παράθυρο στον κόσμο» για να μπορεί η Γραμματεία όχι μόνο να δίνει αλλά και να παίρνει μηνύματα από τον πολίτη που συμμερίζεται την αγωνία και την πρόθεσή μας να προωθήσουμε και να συμβάλλουμε στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική υλοποίηση.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι ο καινούργιος ιστοχώρος θα αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας, μεταξύ όλων εσάς και της Γραμματείας, σε θέματα που αφορούν, ευρύτερα, στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου της σημερινής διακυβέρνησης μέσω της άμεσης και πλήρους υλοποίησης των Αποφάσεων που, κάθε φορά, λαμβάνονται από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η βελτίωση των ιστοσελίδων θα είναι συνεχής και το περιεχόμενό τους θα εμπλουτίζεται τακτικά με νέες καταχωρήσεις αλλά και στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τον αριθμό των Αποφάσεων που λαμβάνονται. Ωστόσο, κάθε καλόπιστη κριτική με στόχο πάντα την βελτίωση και του ρόλου μας, είναι καλοδεχούμενη.

Με όλα τα παραπάνω, πιστεύω ότι εκσυγχρονίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Γραμματείας Υπουργικού Συμβουλίου με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη.

Με αυτές τις απόψεις, εύχομαι ο καινούργιος ιστοχώρος της Γραμματείας Υπουργικού Συμβουλίου να βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση και να στηριχθεί από εσάς.

Πηνελόπη Παπαβασιλείου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥBack To Top