Γραμματεία Υπουργικού Συμβουλίου

Δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριου ΔημητριάδηΤην πεποίθηση ότι οι νέοι Υπουργοί θα ανταπεξέλθουν επάξια στα καθήκοντά τους εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, και την εθιμοτυπική συνάντηση των μελών του απερχόμενου Υπουργικού Συμβουλίου με τα μέλη του νέου Υπουργικού Συμβουλίου που θα αναλάβουν την 1η Μαρτίου, ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος αποχωρεί από το κυβερνητικό σχήμα είπε, μεταξύ άλλων, ότι «ο δρόμος της πολιτικής έχει ένα τέλος, είχα πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση και προχωρούμε μπροστά».
Ερωτηθείς είπε ότι έχει δώσει ήδη προκαταρκτικό σημείωμα στη νέα Υπουργό Μεταφορών και πως θα έχει συνάντηση και με τη νέα Υπουργό, αλλά και με την Υφυπουργό Ναυτιλίας «ώστε να μπορέσω να τους παραδώσω (το Υπουργείο) και να τους δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ».
Σε ερώτηση είπε ότι η σημερινή «ήταν η τελευταία συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος μάς ευχαρίστησε, ήταν συγκινημένος και εμείς το ίδιο. Μάς έδωσε μια τεράστια ευκαιρία που ήταν πολύ τιμητική διότι το να υπηρετείς τον τόπο σου έχει μεγάλη αξία ιδιαίτερα στην περίοδο που περάσαμε γιατί ήταν δύσκολη για όλους μας».
Τέλος, ο κ. Δημητριάδης ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα.

Back To Top